Hautaustoimisto

Hyvä omainen. Sinun ei tarvitse tietää mitään hautajaisten järjestämisestä. Sinun ei tarvitse suunnitella asioiden hoitamista yksin tai etsiä tietoa.


Kysymme kaikki tarvittavat kysymykset. Vastaamme kaikkiin sinun kysymyksiisi.


Huolehdimme kaikista käytännön asioista puolestasi - ammattitaidolla ja luottamuksella. Kunnioitamme jokaisen asiakkaan toiveita sekä henkilökohtaista vakaumusta sekä toiveita.

 
Varmistamme kaiken sujuvuuden ennen hautajaisia ja niiden aikana.


Joskus suru on hyvin raskas kantaa tai lähteminen hautaustoimistoon on liian raskasta. Täten tarjoamme palvelua, jolloin hautaustoimistomme tulee surevan luokse. Riittää, että soitatte meille, niin tulemme hoitamaan kaikki hautaukseen liittyvät asiat Teille tutussa paikassa. 


Ota yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten. 

Arkku on vainajan viimeinen leposija.
Suomessa vainajat saatetaan aina arkussa hautaan tai tuhkaukseen. Arkku on keskeinen osa läheisen viimeistä matkaa. Ajatuksella valittu arkku kuvastaa niitä asioita, joilla vainajan elämää halutaan kunnioittaa ja muistaa.

 

Liikkeessämme on esillä erilaisia puu- ja kangasverhoiltuja arkkuja luonnollisessa koossa. Mallistomme koostuu täysin kotimaisen SHT-tukun arkkumalleista. 

Arkkumateriaalivaatimuukset täyttävät SHT-arkut sopivat yhtä hyvin niin tuhkaukseen kuin arkkuhautaukseenkin. Kaikki arkuissa käytetyt materiaalit ovat luonnosta peräisin ja ne valmistetaan Punkalaitumella. 
 

Arkut ja uurnat

Jos vainaja tuhkataan, tuhkalle tarvitaan myös uurna. Uurna sitten joko haudataan tai sirotellaan haluttuun paikkaan. Uurnavalikoivamme on hyvin laaja. Materiaaleja, värejä ja muotoiluja on monia.

 

Uurnavalikoimamme niin ikään 

koostuu SHT-tukun valmistamista 

avainlippu-tuotteista, joista kaikki mallit ovat täysin maatuvia. Mallistosta löytyy myös vesistöuurnia, jotka on erityisesti tarkoitettu laskettavaksi vesistöön. 

Perunkirjoituksesta kannattaa ottaa yhteyttä hautausneuvojaamme jo hyvissä ajoin. Perunkirjoitustilaisuus on järjestettävä kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perunkirjoitustilaisuudessa saadun selvityksen perusteella laaditaan perukirja. Perukirja on asiakirja, jossa selvitetään kuolinpesän tila ja 

luetteloidaan vainajan ja lesken

omaisuus ja velat.

 

Perunkirjoitustilaisuuden järjestämisestä on vastuussa se, joka tuntee parhaiten vainajan, yleensä tämä henkilö on leski tai vainajan lapsi.


Kopio perukirjasta sekä kopiot sen liitteistä on toimitettava yhtenä kappaleena Verohallinnolle kuukauden kuluessa perunkirjoitustilaisuudesta.

 

Teemme perukirjoja ammattitaidolla. Perunkirjoittajanamme toimii

Heikki Matero. 

 

Annamme pyynnöstä hinta-arvion toimeksiannon tai sen osan hoitamisesta. Hinta-arvio annetaan niiden tietojen perusteella, jotka ovat kulloinkin käytettävissä.

 

Mikäli tehtävää hoidettaessa arvioitu palkkio ylittyy, ilmoitetaan siitä viipymättä asiakkaalle.


Hoidamme vainajan kuljettamisen sekä arkkuun asettamisen arvokkaasti

ja kiirehtimättä.

 

Vainaja siirretään aina arkussa yleensä kappelille tai muuhun vastaavaan tilaan odottamaan siunaustilaisuutta.

 

Puemme vainajan kuljetuksen yhteydessä valitsemaanne pitkään puuvilla- tai pellavapaitaan sekä puuvillasukkiin. 

Halutessanne hänet voidaan pukea myös hänen omiin vaatteisiin. Omat vaatteet voivat olla esimerkiksi arkiasu

tai juhlapuku.

 

Hautausautoksi voitte valita joko perinteisen mustan Chrysler Voyager:in tai valkoisen Lincoln Town Car:in. 
 

Omaisilla on mahdollisuus olla mukana kuljetuksessa ja jättää samalla jäähyväiset vainajalle.

 

 

Viimeiselle matkalle

Hautakivi kuvaa vainajaa, ja kertoo hänestä vuosikymmeniä eteenpäin tuleville sukupolville. Hautakivipalvelumme kattaa hautakivien lisäksi myös tekstien kaiverrukset ja uusinnat, hautakiven poissiirron ja asennuksen sekä tarvittaessa puhdistuksen.  

 

Kauttamme on saatavissa perinteisten hautakivien lisäksi myös uurnakiviä, kaiverrettuja laattoja sekä erilaisia kivien koristeita. 

Käytössämme on 3D-ohjelmisto, jolla suunnittelememme aina muistokiven toiveidenne mukaisesti. 

 

Yhdessä suunnitellen läheisenne muistolle syntyy kaunis, yksilöllinen ja korkealaatuinen muistomerkki.

 

Teemme yhteistyötä Suomen Kivivalmisteen kanssa, joka on louhinut ja valmistanut kiviä liki 80 vuotta. Kotimaisuus ja kädentyöntaidot ovatkin Kivivalmisteen arvojen lähtökohta, jota me arvostamme.

Muistotilaisuuden tarkoitus on muistella vainajaa, ilmaista kiitollisuutta yhteisestä ajasta hänen kanssaan ja

lohduttaa toisia surussa.

 

Järjestämme muistotilaisuuden pitopalvelun yhdessä yhteistyökumppanimme Haapaniemen Matkailun kanssa.

 

Yhteistyökumppanillamme on vuosien kokemus pitopalveluiden sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä ja hoitamisesta.

 

Kaikki tarjottavat valmistetaan pitopalveluiden omissa keittiöissä parhaista raaka-aineista. Pitopalvelun ammattilaiset pitävät huolta muistotilaisuuden sujumisesta toiveidenne mukaisesti.

 

Muistotilaisuuden tarjoiluun on olemassa useita menuvaihtoehtoja kahvitarjoilusta aina runsaampaan ruokatarjoiluun.

 

Pitopalvelun hintaan kuuluvat valintanne mukainen tarjottava, pöytäliinat, lautasliinat ja kynttilät.

 

Muistotilaisuus voidaan järjestää seurakuntasalissa, tai se voidaan järjestää muussa erikseen varatussa tilassa toiveidenne mukaan.

Pitopalvelu

Hautakivet ja

Perunkirjoitukset

 arvokkaasti

Menut

Alla olevista erilaisista menu vaihtoehdoista voitte valita teille sopivimman, tai menu voidaan halutessanne räätälöidä teille sopivaksi. 

 

Kaikki menut ovat laktoosittomia.

 

Klikkaamalla menun päällä, 

kuva suurenee ja tekstejä pääsee tarvittaessa zoomaamaan lähemmäksi.

 

 

muistomerkit