Nimi  
Sähköposti  
Viesti  

Info

Olemme avoinna aina arkisin maanantaista perjantaihin

klo 9.00-17.00.

 

Lauantaisin palvelemme klo 9.00- 15.00.

 

Sunnuntain aukiolot aina sesonkien tai sopimuksen mukaan. Kesän ajan olemme auki juhlasunnuntaisin. 

Hautakivien asennusten sekä toimitusten suhteen teemme yhteistyötä Suomen Kivivalmisteen kanssa. Suomen Kivivalmiste Oy on louhinut ja jalostanut luonnonkiveä jo yli 80 vuotta. 

 

Yhtiö tekee myös yhteystyötä Suomen eturivin kuvanveistäjien kanssa, veistosten tekeminen ja saavutettu yhteistyö kertoo korkeasta ammattitaidosta.

 

Tällä hetkellä Suomen Kivivalmiste louhii Korpilahdelta Korpilahden mustaa ja Korpilahden vaaleanpunaista, sekä Viitasaarelta Viitasaaren vaaleaa, tummaa ja punaista graniittia.

 

Lisätietoja Suomen Kivivalmisteesta saat klikkaamalla alla olevaa logoa.  

 

Pitopalvelustamme vastaa Haapaniemen Matkailu.

 

Haapaniemen Matkailu on Iisalmelainen perheyritys, jonka pitkät perinteet ja herkulliset tarjoilut ovat pääsääntöisesti lähellä tuotettua kotiruokaa, savolaiseen makuun.

 

Haapaniemen Matkailu on saanut maukkaiden ruokiensa lisäksi erityisesti kiitosta hyvästä palvelusta sekä nimikkotuotteestaan

"Haapaniemen valkosipulihauki", joka kuuluukin useaan menukokonaisuuteen.

 

Erilaiset menukokonaisuudet ja hinnat löytyvät täältä.

 

Pääset tutustumaan Haapaniemen Matkailuun tarkemmin klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

 

Yhteistyö-kumppanimme

Teemme yhteistyötä SHT-Tukku Oy:n kanssa. SHT-Tukku Oy on Suomen johtava arkkujen valmistaja sekä hautaustarvikkeiden tukkukauppa. 

 

Lähin tukkumyymälä sijaitsee Kuopiossa, josta saamme nopeallakin aikataululla myös erikoisemmat arkku- sekä uurnamallit läheisellenne. 

 

Tuotevalikoima on kotimaista käsityötä ja valmistettu kotimaisista materiaaleista. Lisäksi malliston kaikki arkut ovat ekologisesti maatuvia.

Valikoimissa on runsaasti erilaisia kuvio- ja materiaalivaihtoehtoja. 

 

Alla olevasta linkistä pääset SHT- tukun omille sivuille.  

Keskuskukka ja Hautauspalvelu Materon vakituiseen henkilökuntaan kuuluu kolme henkilöä. Alla hieman esittelyä meistä. 

 

Kauppiaana toimii Tuija. Hänelle yksi tärkeimmistä asioista on, että työyhteisössä on hyvä olla ja että kaupan hyvä fiilis heijastuu myös asiakkaille. Työnantajana hän pyrkii olemaan reilu ja työntekijöitä kunnioittava ja kuunteleva esimies. Tuija on aikaisemmilta koulutuksiltaan valokuvaaja & visualisti sekä hän on valmistunut hautauspalvelualan ammattitutkintoon vuonna 2021. 

 

Pitkäaikainen työntekijämme Terhi on taitava floristi, sekä kokoaikainen työntekijämme. Terhi onkin usein hääräämässä kukkapuolella tiskin takana. Terhin ammattitaito näkyy kaikessa työssään, mitä hän tekee ja hänen lämmin sekä sydämellinen tapa palvella jokainen asiakas yksilönä on erityislaatuista. 

 

 

 

 

Heikki on toinen omistaja ja toimii meillä niin perunkirjoittajana, hauturina kuin myös vainajankuljettajana.

Iso osa Heikin ammattitaidosta on perehdyttäjänä toimineiden Sinikka Ruotsalaisen sekä Jouni Käsnäsen ansiota. Heidän apunsa, neuvonsa ja kokemuksensa on ollut arvokasta oppia. Heikki on paikalla aina sopimuksen mukaan, sekä viikonloppuisin.

 

 

 

f

 

 

Työntekijämme

Kukkia meillä toimittaa Tuijan ja Heikin lisäksi Jupe, joka on äärimmäisen luotettava kuljettaja. On myös iso etu, että vuosien toimitusten myötä Jupe tuntee Siilinjärven katujennimet sekä rakennukset kuin omat taskunsa.

 

Sesonkeina ja kiire-aikoina meillä työskentelee myymälän puolella lisäksi muita kukka-alan ammattilaisia sekä työntekijöitä. 

 

 

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.