Kun suru koskettaa, palvelemme teitä kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa. Tunnemme erilaiset uskonnot sekä paikalliset tavat ja käytänteet. Pystymme auttamaan teitä usealla kielellä ja nykytekniikkaa hyväksi käyttäen pääsemme tarvittaessa itse omaisen luokse. Toiveestanne hautajaisjärjestelyt voidaan hoitaa myös täysin etänä. Olemme huomioineet yksilöllisyyden kaikessa toiminnassamme. Yrityksemme arvomaailman lähtökohtana on asiakkaamme, omaisten ja vainajan arvostaminen sosiaalisista tai uskonnollisesta taustasta riippumatta.
Toimintamme perustuu avoimeen kanssakäymiseen asiakkaiden kanssa sekä täyteen rehellisyyteen sekä vaitiolovelvollisuuteen.

Meiltä saat kaikki hautaukseen liittyvät palvelut saman katon alta aina ensimmäisestä vainajan siirrosta perunkirjoitukseen ja perinnönjakoon. Hoidamme järjestelyt rauhassa ja aina ensisijaisesti vainajan aatteita sekä tahtoa kunnioittaen. Hautaustoimistoissamme on rauhalliset tilat jossa nähtävillä on erilaisia malliarkkuja sekä uurnia. Voitte saapua toimistollemme arkisin klo 9-17 välillä tai varata henkilökohtaisen ajan, jolloin voimme palvella Teitä rauhassa ja mahdollisimman hyvin. Ajan voit varata alta tai soittamalla Siilinjärven tai Maaningan liikkeelle.

Täyden palvelun hautaustoimistona kauttamme järjestyy seuraavat palvelut;

 • Siunausajan – ja paikan varaaminen

 • Muistotilaisuuspaikan varaaminen

 • Pitopalvelu

 • Hautakivet, hautamuistomerkit, nimilaatat, kivien huollot ja uusintakaiverrukset

 • Selvitämme ja autamme varaamaan hautapaikan

 • Arkut, uurnat ja tarvittaessa arkunkantajat

 • Perunkirjoituspalvelut ja muut virastoasioinnit

 • Vainajan kuljetuspalvelut lähialueille ja koko Suomeen

 • Surusidonnat ja muistotilaisuuden kukat

 • Kuolinilmoitukset sekä muut lehti-ilmoitukset

 • Valokuvaus, käsiohjelmat ja hautajaiskutsut

 • Tuhkausajan varaaminen

 • Arkkuunhuolto, pukeminen ja vainajan näyttö

Arkut

Saapuessanne toimistolle, arkun valinta on yksi ensimmäisistä konkreettisista seikoista mitä tulette valitsemaan ja tärkeä osa surutyötä.

Suomessa kaikki vainajat saatetaan arkussa joko hautaan tai tuhkaukseen. Arkku kuvastaa vainajaa ja on keskeinen osa hautajaisia. Se symboloi niitä asioita, jotka olivat vainajalle tärkeitä.

Hautaustoimistostamme löydät laajan kotimaisen arkku- sekä uurnavalikoiman. Arkku- sekä uurnatoimittajamme on kotimainen SHT-Tukku Oy.

Uurnat

Jos vainaja tuhkataan, tulee valita myös uurna. Uurna joko haudataan tai sirotellaan hautausmaalle tai omille maille maanomistajan luvalla. Tuhka tulee sijoittaa pysyvään lopulliseen paikkaan vuoden kuluessa tuhkauksesta.

Uurnavalikoima on laaja ja erilaisia materiaaleja sekä valinnanvaraa löytyy. On puisia, kangasverhoiltuja sekä keraamisia uurnia erilaisilla muotoiluilla ja värivaihtoehdoilla.

Kaikki mallit ovat täysin maatuvia ja mallistosta löytyy myös erikseen vesistöön soveltuvia malleja.

Vainajan kuljetukset

On tärkeää, että vainajan viimeinen matka tehdään kunnioittavasti ja arvokkaasti. Tämän vuoksi vainajan kuljetukset tehdään kuljetustarkoituksiin hyväksytyillä ruumisautoilla. Autoksi voitte valita joko perinteisen mustan Chrysler Voyager:in, tai valkoisen Lincoln Town Car:in. Omaisilla on aina mahdollisuus osallistua kuljetuksiin

Pitopalvelu

Siunaus- tai hyvästelytilaisuuden jälkeen kokoonnutaan usein muistotilaisuuteen. Surun keskellä muistotilaisuuden järjestäminen itse voi tuntua raskaalta järjestää. Saatte kauttamme kaiken kattavan pitopalvelun muistotilaisuuteen. Yhteistyökumppanimme Haapaniemen Matkailu vastaa tilaisuuden tarjoiluista ja heillä on monien vuosien kokemus pitopalveluiden sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä ja hoitamisesta. Kaikki tarjottavat valmistetaan pitopalvelun omassa keittiössä parhaista raaka-aineista. Alan ammattilaiset pitävät huolta siitä, että muistotilaisuus sujuu toiveidenne mukaisesti.