INFO – SIILINJÄRVI

Siilinjärven toimipisteemme on perinteikäs hautaustoimisto sekä kukkakauppa torin laidalla keskustassa. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 1981 lähtien, jolloin Sinikka Käsnänen perusti kukkakaupan sekä hautaustoimiston Maaningan toimipisteen jatkumona Siilinjärvelle. Työmme kulmakivenä on jatkaa Käsnäsen perintöä ja hyvää työtä, jotta kunnioittava palvelu, ammattitaito ja osaaminen jatkuu seuraavatkin vuosikymmenet.

Liikkeestämme löydät erilaisia leikko- ja ruukkukukkia, valmiskimppuja sekä erilaisia lahjatavaroita ja kynttilöitä. Tuotteiden toimitus Siilinjärven ja Maaningan toimipisteiden välillä kuuluu palveluun – eli mikäli asioimastasi paikasta ei löydy juuri sitä mitä etsit, voimme toimittaa teille haluamanne tuotteen toisaalta valikoiman niin salliessa.

Siilinjärven aukioloajat:
Ma-Pe klo 9.00-17.00
La klo 9.00-15.00
Muutoksia sesonkien mukaan, esimerkiksi kesäisin palvelemme myös rippisunnuntaisin.

Yhteystiedot:
TORITIE 10, 71800 Siilinjärvi
Kukkakauppa puh.0406204595
Hautaustoimisto puh.0405396079
keskuskukka@hautauspalvelumatero.fi , toimisto@hautauspalvelumatero.fi

INFO – MAANINKA

Perinteikäs hautaustoimisto sekä kukkakauppa Maaningan keskustassa on palvellut asiakkaita vuodesta 1959 lähtien Toini Käsnäsen perustaessa tuolloin kukkakaupan kylälle. Liikkeestämme löydät erilaisia leikko- ja ruukkukukkia, valmiskimppuja sekä erilaisia lahjatavaroita ja kynttilöitä. Tuotteiden toimitus Siilinjärven ja Maaningan toimipisteiden välillä kuuluu palveluun – eli mikäli asioimastasi paikasta ei löydy juuri sitä mitä etsit, voimme toimittaa teille haluamanne tuotteen toisaalta valikoiman niin salliessa.

Toimistomme palvelee arkisin osoitteessa Maaningantie 45. Samassa osoitteessa sijaitsee myös vuonna 2023 remontoitu juhlatila, jossa voimme järjestää erilaisia juhlia ja pitoja. Tilasta löytyy myös esteetön ja tilava asiakas-WC.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan myös juhlatilaamme!

Maaningan aukioloajat:
Ma-Pe klo 9.30-16.30
Viikonloppuisin Maaningalla palvelee itsepalvelueteinen, josta löytyy erilaisia kimppuja. Muutoksia aikatauluihin tulee sesonkien mukaan kuten esimerkiksi rippipyhinä ja niistä ilmoitamme erikseen.

Yhteystiedot:
MAANINGANTIE 45, 71750 Maaninka
Kukkakauppa puh. 0406205510
Hautaustoimisto puh. 0503457219
email: maaninka@hautauspalvelumatero.fi