Vainajan kuljetukset

Vainajan viimeinen matka tulee tehdä aina kunnioittavasti ja arvokkaasti. Vainajan kuljetukset tehdään kuljetustarkoituksiin hyväksytyillä ruumisautoilla. Autoksi voitte valita joko perinteisen mustan Chrysler Voyager:in, tai valkoisen Lincoln Town Car:in. Omaisilla on aina mahdollisuus osallistua kuljetuksiin.

Vainaja tarvitsee aina vähintään yhden kuljetuksen siunaus- tai tuhkauspaikalle. Kuljetukset ovat erilaisia riippuen olosuhteista. Jos vainaja on kuollut hoivakotiin tai ollut saattohoidossa kotona kuljetamme hänet joko etukäteen valitussa arkussa tai paarikuljetuksena sairaalaan, jossa lääkäri toteaa kuoleman. Sairaalaan menehtynyt vainaja on henkilökunnan puolesta kuljetettu kylmiötiloihin, josta me huollamme hänet arkkuun ja seurakunnan tiloihin odottamaan siunausta, muistohetkeä tai tuhkausta. Joskus siirto toivotaan toiselle paikkakunnalle tai toiselle puolelle Suomea. Hoidamme kaikki tarvittavat kuljetukset.

Saattokuljetusta edeltävät vainajan pukeminen ja arkkuunhuolto. Arkkuvaatetus voi olla toimistoltamme valittava vainajan valkoinen vaatetus, tai vainajan omat vaatteet. Oma vaate voi olla esimerkiksi kotiasu, virkapuku tai lempimekko. Mikä vain tuntuu omaisista sopivimmalta. Saattokuljetus toteutetaan omaisten toiveiden mukaan ja joissain tapauksissa halutaankin käydä vielä viimeisen kerran lapsuuden kotitilalla tai muussa tärkeässä paikassa. Huolehdimme kaikki nämä toiveet. Saattokuljetuksessa ajettaessa omaiset seuraavat hautausautoa, huomioiden muu liikenne.

Lincoln Town Car
Chrysler Voyager