Varaa tapaaminen

Varaa aika tapaamiseen, kun kaipaat apua kokonaisvaltaiseen hautajaisjärjestelyyn. Tapaamisessa käymme yhdessä läpi kokonaisuutta ja autamme löytämään sopivimmat ratkaisut vainajaa kunnioittaen. Palvelemme usealla eri kielellä ja toiveestanne voimme järjestää tapaamisen myös etätapaamisena nykytekniikkaa käyttäen.

Paikan päälle sovitut tapaamiset järjestetään sovitusti joko Siilinjärven tai Maaningan liikkeellämme. Molemmissa toimipisteissä on rauhalliset tilat ja nähtävillä on erilaisia malliarkkuja sekä uurnia. Henkilökohtaisessa tapaamisessa voimme palvella Teitä rauhassa vainajan toiveita kunnioittaen.

30 minuutin tapaaminen – Tapaamisen aikana keretään sopia ja katsoa kaikki siunaustilaisuuteen liittyvät toiveet ja ajatukset sekä antaa toimeksianto hautaustoimistolle.

60 minuutin tapaaminen – Tunnin tapaamisen aikana sovitaan kattavasti kaikki hautajaisiin liittyvät seikat siunaustilaisuuden sekä myös muistotilaisuuden suhteen. Lisäksi käymme läpi tarpeen pitopalvelulle, hautapaikka-asiat ja muut tarvittavat lisäpalvelut kuten esimerkiksi valokuvaus, kuolinilmoitus tai perunkirjoitus.

Varaa aika hautausjärjestelytapaamiseen alla olevan varausjärjestelmän kautta: